Kohti kuntavaaleja 2025 – starttitilaisuus 14.4. kello 11–15

23.3.2024

Tervetuloa mukaan luomaan kuntavaaliohjelmaa!

Järjestämme koulutustyöpajan kuntavaalien 2025 ohjelmaa varten sunnuntaina 14.4. kello 11-15 Hovirinnan koululla. Meitä tervehtimään saapuu myös kansanedustaja Ville Valkonen! Tapahtumaa on tulossa vetämään Kansion (https://www.kansio.fi/) asiantuntijat. Alussa on lyhyt koulutuksellinen ja ideoiva alustus, jonka jälkeen kansiolaiset vetävät osallistavan työskentelyn, jossa aloitamme vaaliohjelman sisällön tuottamista. Kansiolaisten lisäksi meillä saattaa olla yllätysvieras.

Työskentelyn pohjaksi keräämme ideoita jo ennakkoon vaaliohjelmaa varten.

Kunnallisjärjestö tarjoaa osallistujille kevyen lounaan ja tätä varten tarvitaan ilmoittautumiset ruokarajoitteineen. Tilaisuudessa otetaan myös kuvituskuvia tulevaa käyttöä varten. Jäsenenä voit ottaa mukaan myös kokoomustoiminnasta ja ehdokkuudesta kiinnostuneen kaverin. Tässä tapauksessa jäsen ilmoittaa myös kaverinsa.

Jäsenistö löytää ilmoittautumislinkin sekä vaaliteemakyselyn sähköpostistaan. Ole yhteydessä meihin yhteydenottolomakkeen (https://www.kokoomuskaarina.fi/yhteystiedot/) avulla ja olemme sinuun yhteydessä, jos:

1) olet kiinnostunut osallistumaan, mutta et ole vielä jäsenemme etkä tunne jäsenistöämme. 

2) olet jäsemme, mutta et löydä sähköpostista linkkejä.

Ilmoittautuminen päättyy 10.4.2024. 

Lämpimästi tervetuloa!