Tavoitteemme valtuustokaudelle 2017-2021

Terve tulevaisuus

= Terve tulevaisuus rakentuu yrittämiselle ja työlle, yhteistyölle sekä inhimillisyydelle kaikkia ihmisryhmiä kohtaan. Tulevaisuus on vahvasti varsinkin lapsissa ja nuorissamme. Terve tulevaisuus on mm. elinikäistä oppimista, liikuntamahdollisuuksia.

 

Turvallinen arki

= Turvallisuus on perustarve kaikissa elämänvaiheissa. Se tarkoittaa pääsyä terveydenhuoltoon tarvittaessa tai apua, kun ei itse selviydy. Se on turvallinen koulutie, valaistu kävelyreitti, toimiva lähikoulu tai hyvä vanhuus.

Tasapainoinen talous

= Kehitämme Kaarinaa siten, että veroprosenttia ei jatkuvasti nosteta, vaan tulot ja menot saadaan tasapainoon uudistamalla palveluita ja toimintaa entistäkin ketterämmiksi.

Please reload

Tuoreella tavalla

= Haluamme, että Kaarina on mukana muutosten kärjessä, edistämme avoimia ja ketteriä tapoja tehdä: digitaalisia palveluita, kokeilukulttuuria, organisaatiorajat ylittävää yhden luukun periaatetta, palvelusetelien hyödyntämistä ja yhteisöllisyyden voimaa.

Ympäristö turvaten

= Politiikassa tehdään kauaskantoisia päätöksiä ympäristön ja ihmisten turvallisuuteen liittyen. Terve tulevaisuus edellyttää myös ympäristönäkökohtien huomioon ottamista. Kaarinassa meillä on lisäksi erityisen arvokkaita kohteita kuten Littoisten järvi ja Itämeri, Aurajokea unohtamatta.

Please reload