KAARINAN KOKOOMUSBLOGIT

Littoisten Ristikallion lastentalo toimii Kotimäen koulun 1–2-luokkalaisten oppilaiden kouluna, iltapäiväkerhona ja päiväkotina. Kouluun kulkee pieniä lapsia aamuisin sekä kävellen että vanhempiensa kyydillä. Nämä kaikkein pienimmät koulula...

Kaarinassa on meren ja järven rantaa kymmeniä kilometrejä. Suomalaiseen perinteeseen kuuluu jokamiehen oikeus. Jotenkin tuntuu siltä, ettei jokamiehen oikeus koske rantoja täällä Kaarinassa. Kaikilla ei tietenkään voi olla asuntoa meren ran...

Kirjastot kuuluvat Suomessa kaikkein suosituimpiin kulttuuripalveluihin. Monet käyttävät kirjastoa säännöllisesti ja useimmilla on muistoja kirjastoista elämän eri vaiheilta.  

Omasta lapsuudestani muistan kyläkirjaston rauhallisen tunnelman...

Hallitus on vetäytynyt valmistelemaan puoliväliriihtä ja yksi kiperimmistä kysymyksistä lienee: lisää työtä vai lisää säästöjä.

Mikäli strategiaksi valitaan lisää työtä, se ei luonnollisesti lisäänny vain sanomalla. Vaikka talous on lähtenyt...

Kaupungin tehtävänä on luoda hyvinvointia alueelleen ja asukkailleen. Hyvinvointia syntyy monipuolisista palveluista, joihin tarvitaan edelleen verotuloja. Verotuloja, työtä ja elinvoimaa  saadaan tänne sijoittuvista yrityksistä. 

Tulev...

Please reload

Viimeisimmät
Please reload

Arkisto
Please reload